• Canapeaua, Colțarul si Fotoliul Amy

  Amy

  STRUCTURA PRODUSULUI
  Structura este din lemn masiv de fag, plăci din aşchii şi fibre de lemn.
  Șezutul și extensia – din poliuretan de densitate medie, așezat pe o plasă de arcuri tip Bonell.
  Pernele decorative – umplute cu puf siliconat.

 • Canapeaua, Colțarul si Fotoliul Lara

  Lara

  Canapeaua, Colțarul și Fotoliul Lara; la fel de practice și confortabile precum modelul Luna, datorită plasei de arcuri din structura șezutului și a extensiei, dar cu un design ușor modificat. Diferența dintre cele două este dată de brațul rotunjit al modelului Lara.

   

 • EMILY FOTOLIU

  Constructie sezut: poliuretan

  Constructie spatar: tocatura poliuretan

  Gabarit: 115 x 97 cm

 • Fotoliu Anatolia

  Anatolia

  Anatolia te surprinde prin confortul deosebit, liniile drepte, cusături geometrice şi trăsături minimaliste.

 • Fotoliu De Lux Bonicci

  Este realizat din materiale de înaltă calitate, cadul poate fi realizat auriu sau argintiu, de asemena, puteți opta și pentru alte nuanțe (nuanțele de baza fiind bej/maro).
  Dimensiunea fotoliului este de: 85 x 80 x 82 cm. Se remarcă prin designul său elegant și plăcut, fiind o alegere ideală pentru livingul dumneavoastră. Fotoliul reflectă stilul boem, accentuat prin îmbinarea a două materiale distincte, catifea și detaliile aurii sau argintii în funcție de preferințe.
 • Fotoliu De Lux Lyon

  Este realizat din materiale de înaltă calitate, cadul poate fi realizat auriu sau argintiu, de asemena, puteți opta și pentru alte nuanțe (nuanțele de baza fiind bej/maro).
  Dimensiunea fotoliului este de: 70 x 75 x 70 cm. Se remarcă prin designul său elegant și plăcut, fiind o alegere ideală pentru livingul dumneavoastră. Fotoliul reflectă stilul boem, accentuat prin îmbinarea a două materiale distincte, catifea și detaliile aurii sau argintii în funcție de preferințe.
 • Fotoliu De Lux Morandi

  Este realizat din materiale de înaltă calitate, din catifea, picioarele sunt realizate din metal, cu finisaje deosebite, iar pentru un cadru 100% personalizat puteți opta și pentru alte nuanțe (nuanțele de baza fiind bej/maro). Dimensiunea fotoliului este de: 85 x 80 x 70 cm. Se remarcă prin designul său elegant și plăcut, fiind o alegere ideală pentru livingul dumneavoastră. Fotoliul reflectă eleganța stilului glam, accentuat prin combinarea materialului textil cu detaliile metalice.

 • Fotoliu De Lux Oscar

  Este realizat din materiale de înaltă calitate, din catifea, picioarele sunt realizate din metal, cu finisaje deosebite, iar pentru un cadru 100% personalizat puteți opta și pentru alte nuanțe (nuanțele de baza fiind bej/maro). Dimensiunea fotoliului este de:  80x85x90 cm. Se remarcă prin designul său elegant și plăcut, fiind o alegere ideală pentru livingul dumneavoastră. Fotoliul reflectă eleganța stilului glam, accentuat prin combinarea materialului textil cu detaliile metalice.

 • Fotoliu De Lux Puffy

  Este realizat din materiale de înaltă calitate, din catifea, picioarele sunt realizate din metal, cu finisaje deosebite, iar pentru un cadru 100% personalizat puteți opta și pentru alte nuanțe (nuanțele de baza fiind bej/maro). Se remarcă prin designul său elegant și plăcut, fiind o alegere ideală pentru livingul dumneavoastră. Fotoliul reflectă eleganța stilului glam, accentuat prin combinarea materialului textil cu detaliile metalice.

 • Fotoliu De Lux, Aura

  Este realizat din materiale de înaltă calitate, din catifea, picioarele sunt realizate din metal, cu finisaje deosebite, iar pentru un cadru 100% personalizat puteți opta și pentru alte nuanțe (nuanțele de baza fiind bej/maro). Dimensiunea fotoliului este de: 115 x 85 x 100 cm. Se remarcă prin designul său elegant și plăcut, fiind o alegere ideală pentru livingul dumneavoastră. Fotoliul reflectă eleganța stilului glam, accentuat prin combinarea materialului textil cu detaliile metalice.

 • Fotoliu Form

  Form

  STRUCTURA PRODUSULUI
  – structura este din lemn masiv de fag și multistrat
  – șezutul are la bază o împletitură de chingi elastice, acoperită cu un strat de poliuretan de densitate medie
  – spătarul din poliuretan de densitate medie
  – picioarele din țeavă metalică.

   

  MATERIALE DE ACOPERIRE
  MobilaDalin pune la dispoziția clienților săi o gamă variată de tapițerii: stofă, piele naturală sau imitație piele. Pentru acest produs, recomandarea producătorului este stofa, într-o varietate mare de texturi și culori.

   

  Finisaje disponibile pentru metal:
  – vopsea: verde, auriu elegance, negru, antracit, argintiu crom nichel, tiger, bronz antic, crem.

Meniu

Verified by MonsterInsights