Showroom mobila cu livrare

   Vrei sa comanzi usor, din confortul casei tale?
Acum e foarte simplu! Avem o diversitate foarte mare de produse, peste 20.000 de articole de mobila si mobilier aflandu-se in oferta noastra curenta, selectie facuta cu grija!
   La noi gasesti mobila bucatarie, mobila living, mobila dormitor, mobila biblioteca si multe alte piese de mobilier ce se pot integra cu usurinta in locuinta ta.
Daca vrei sa vezi si sa testezi mobila, sau vrei sa comanzi in showroom, te invitam in magazinul de mobila Alromob din Str. Plutonier Ghinita 14, Falticeni .

Alege mobila living pentru sufragerie deoarece sufrageria ramane sufletul oricarei locuinte fiind locul unde vei socializa cu prietenii si cu familia reunita, imediat ce vei putea face acest lucru.

Alegerea mobilierului pentru dormitor necesita atentie si grija, pentru ca este camera in care ne relaxam si ne odihnim. De aceea, este important sa alegem piese pentru dormitor pe gustul nostru.

O mobila de bucatarie bine aleasa, dotata cu elecrocasnicele potrivite, poate sa te scuteasca de multe treburi casnice si sa te ajute sa gatesti intr-un timp mai scurt si o masa cat mai imbelsugata.

Dining este zona din locuinta a carei destinatie este strict cea de luat masa. Nu toate locuintele au un astfel de spatiu, de aceea de multe ori zona de luat masa este in cadrul sufrageriei sau a bucatariei.

Hol

Chiar daca de cele mai multe ori sunteti tentat sa ii acordati mai putina atentie, este de fapt, prima camera din casa pe care o vad toti cei care va calca pragul si intr-un fel reprezinta cartea de vizita a acesteia.

Eleganta si Confort

   Corporatia Alromob a fost fondata si ghidata de dorinta de a contribui la confortul unui numar larg de persoane prin oferirea produselor de calitate la preturi cat mai accesibile. Constructia mobilei permite cumparatorilor sa asambleze usor orice set de mobila.
  Descopera cele mai frumoase piese de mobilier pentru casa ta de la dormitoare, bucatarii sau living, toate le gasesti aici.

Livrare la domiciliu
Transport gratuit de peste 1000 lei
30 de zile retur
Retururi fara griji
Plata securizata
Plata 100% sigura
Sprijin si asistenta
Oferim clientiilor nostrii sprijin si suport dedicat

Meniu

Verified by MonsterInsights