SOCIETATEA ROBYALEX S.R.L. va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare la CLIENT.
SOCIETATEA ROBYALEX S.R.L. va efectua livrarea produselor si serviciilor doar pe teritoriul Romaniei.
Proprietatea asupra produselor si serviciilor va fi transferata CLIENTULUI la momentul efectuarii platii.
Clientul are obligatia de a se asigura ca, la data livrarii, exista persoane desemnate pentru a primi produsele, in caz contrar urmand a suporta cheltuielile efectuate de catre ROBYALEX S.R.L pentru a le transporta dus-intors. O reexpediere a bunurilor se va face numai dupa ce CLIENTUL achita costul transportului deja efectuat si al celui care urmeaza sa se reefectueze.

SOCIETATEA ROBYALEX S.R.L va livra CLIENTULUI, produsele comandate online ,in conformitate cu optiunea din comanda lansata de acesta si confirmata ulterior de ROBYALEX S.R.L.
SOCIETATEA ROBYALEX S.R.L. atentioneaza CLIENTII ca, in cazul livrarii cu transportator propriu, acesta nu este autorizat de catre SOCIETATE sa permita CLIENTULUI deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare.
Receptia calitativa si cantitativa a marfurilor se face in momentul predarii, de fata cu soferul de livrare/reprezentantul firmei.
Produsul va fi livrat CLIENTULUI printr-o firma de transport sau poate fi ridicat dintr-un magazin/depozit/ ROBYALEX S.R.L. conform optiunii CLIENTULUI.

FIRMA DE TRANSPORT VA LIVRA PRODUSELE PANA IN FATA IMOBILULUI,SERVICIILE DE MANIPULARE/URCARE INTRAND IN ATRIBUTIILE CUMPARATORULUI.
Termenul de livrare incepe sa curga in toate cazurile de la momentul confirmarii comenzii, de catre ROBYALEX S.R.L.
Termenul de livrare incepe sa curga in toate cazurile de la momentul confirmarii comenzii, de catre ROBYALEX S.R.L.

Termenul de livrare este de cel mult 30 de zile de la data la care CLIENTUL a achitat contravaloarea produselor si serviciilor contractate, cu exceptia cazului in care partile au convenit altfel. Termenele pot fi mai scurte in functie de disponibilitatea produselor, astfel cum apare in confirmarea comenzii.
In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, SOCIETATEA va anunta CLIENTUL cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii.

NOTA: Termenii si conditiile din prezentul site sunt valabile exclusiv pentru vanzarea ON-LINE si pot diferi de termenii si conditiile aplicate in magazinul ROBYALEX S.R.L.

Meniu

Verified by MonsterInsights