In cazul in care se doreste returnarea produsului , renuntarea la cumparare si implicit primirea banilor inapoi, CLIENTUL poate aplica pentru procedura de retur a produselor in 14 zile, conform dispozitiilor Ordonantei de Urgenta nr.34/2014, privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Termenul de 14 zile incepe sa curga din momentul in care consumatorul intra in posesia fizica a produselor.
CONSUMATORUL, va trebui sa suporte costul aferent returnarii produselor in caz de retragere si a tuturor costurilor suplimentare. Costurile suplimentare reprezinta orice costuri (transport, livrare, diminuare a valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii calitatilor si functionarii produselor, taxe postale sau de orice alta natura) care urmeaza a fi suportate de consumator cu ocazia exercitarii dreptului de retragere.
Returul produselor se face in magazinele/depozitele ROBYALEX S.R.L. care au livrat produsul , in termen de 14 zile calendaristice de la data livrarii acestora.
Atentie!
Costurile aferente serviciului de curierat precum si costurile transportului produselor ce s-au livrat la adrese in afara orasului , nu sunt returnabile.
Pot fi returnate produse care indeplinesc cumulativ conditiile de mai jos:

care au fost comandate online si care s-au ridicat direct din magazine.
nu depasesc termenul de 14 de zile de la data primirii;
corespund specificatiilor tehnice mentionate in comanda;
nu prezinta urme de lovire sau deteriorare, nu au accesorii lipsa si prezinta certificatul de garantie.
Atentie!
Nerespectarea conditiilor de mai sus, precum si punerea produsului, prin orice mijloc, intr-o stare necorespunzatoare repunerii in vanzare, duce la refuzul returului.

Meniu

Verified by MonsterInsights